Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MINDENNAPI KENYERÜNK

kenyer.jpg

Én vagyok az élet kenyere. Eledelnek maradtam közöttetek. Minden eledel arra való, hogy energiát közvetítsen, hogy fejlődést mozdítson elő. Amennyiben valaki csak felvesz energiát, de nem adja tovább, az valami nagyon nagy jót ront el! Nagyon ártalmasat tesz! Szépen kifejezve: lejáratja az energia értékét.

Én azért maradtam közöttetek a kenyér színében, hogy végtelen szeretet-energiámat tudjátok átvenni, tudjatok ti is falat kenyérré válni azok számára, akik éppen azért esznek, rágnak, bántanak benneteket, mert nagyon kevés szeretet-energiával rendelkeznek. Ha szentáldozáshoz járultok, akkor képeseknek kell lennetek arra, hogy az Én szeretet-energiám a ti megbocsátásotok által feltöltse azoknak szeretetét, akik titeket eddig bántottak. A farkasoknak egyetlen esélyük van arra, hogy bárányokká váljanak: ha a bárányok vállalják, hogy fölfalják őket a farkasok. Ez azért van így, mert a báránylét magasabb, mint a farkas lét. A világrendben pedig a magasabb létsík az, ami képes magába asszimilálni az alacsonyabb létezőt. Így épül az ásvány a növénybe, a növény az állatba, az állat az emberbe, az ember az Istenbe, táplálkozás útján. E lehetőségnek megteremtése a szentmise.

kenyerk.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tolgyesi33@gmail.com

(Tölgyesi György, 2018.08.25 14:59)

Szia ! A szöveg szerint viszont itt az alacsonyabb létsík asszimilálja a magasabbat , szeretném érteni . Majd írj , ha ráérsz . Köszi