Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Levelek másról

2018.07.07

image-866251-breitwandaufmacher-mwhi-866251.jpgMinden embernek jogában áll hinni abban, hogy ő ember, és minden embernek joga van ahhoz, hogy őt más is embernek tekintse, ugyanakkor köteles ő is minden embert, fajától, bőrszínétől, nemzetiségétől, nemétől, korától, erkölcsi, testi, lelki, szellemi szintjétől, sérüléseitől függetlenül embernek nézni! Mindazonáltal...

Jézusom, mi a véleményed a homoszexualitásról?

 A nemi-élet mindenképpen sarkpontja annak, hogy a férfi, férfi és a nő, az nő! A nemi-élet területén tehát nem mondható természetesnek az, ha egy férfi nőnek éli meg magát, ha egy nő férfiak éli meg magát. Illetve, ha egy férfi nőnek él meg egy másik férfit, s egy nő férfinak él meg egy másik nőt. Mivel ez a nem természetes állapot nem szerzett, hanem öröklött állapot, ezért erkölcsileg nem súlyozható mindaddig, amíg valaki ezt uralni tudja, vagyis lelkiismerete előtt, tehát értelmileg jól irányított életében ez a nem természetes állapot.

A faj- és önfenntartás ösztöne nem égi jelenség, csak a földi életben van létjogosultságuk. De ezek az ösztönök nemcsak ahhoz szükségesek mindenképpen, hogy élni tudjatok a földön, hanem ahhoz is, hogy felszólítsanak és figyelmeztessenek benneteket arra, hogy rajtatok múlik, segítsenek-e vagy akadályozzanak benneteket abban, ami életetek célja és végső értelme.

A faj- és önfenntartási ösztön: ESZKÖZÖK! Minden eszköz amiatt eszköz, mert feladata célba segíteni használóját. Minden földi ember CÉLJA: békét, boldogságot biztosítani saját szívében! Ezt azáltal éri el, hogy igyekszik örök értékeket begyűjteni a mulandó élete folyamán.

A faj- és önfenntartás ösztönének területén ez az értékbegyűjtés önmegtagadások által történik, semhogy a mindent kiéléssel.

 

mail

Minden, amit természetellenesnek ismersz meg, az betegség, ha nem tehetsz róla, és bűn, ha tehetsz róla. Amennyiben betegség, akkor kérheted a gyógyulást. Arra mindenképpen vigyáznod kell, hogy másokat meg ne fertőzzön a te betegséged!

mail

Senki nem felel azért, amiről nem tehet. Lehet az, hogy ami másoknak rendellenes, az valakinek nem az. A lényeg az, hogy a faj- és önfenntartási ösztöneiteket megfelelő önuralommal kézben tartsátok! Senkinek sem lehet olyan bűne, amelyet más követett el az ő számlájára, de viszont van olyan életsors, amelyet magatok vállaltatok. Azért vállaltátok saját életsors-vonalatokat, hogy abban megszentelődjetek. Ez a lényeg! Minden „terheltségetek” erre hív fel benneteket!

mail

Én Jézus, minden aberrációnak, minden ”eltorzulásnak” megjavítója vagyok! Ne hamarkodd el az elválást! Sokkal jobban szeretlek Én téged, semmint magadra hagynálak! Én, Jézus, minden „eltorzulást” képes vagyok helyreállítani! Lehet hát barátod a téged szerető feleséged, hogy ismét feleségeddé váljék. Én, Jézus, soha nem fogom áldásomat adni semmiféle torzulásra! Tudnod kell, hogy te is azért születtél a földre, hogy adósságot törlessz! Adósságod éppen az, hogy olyasmit vállalj, amihez nagyon nincs kedved! Értem ez alatt a másneműekkel való kapcsolatot is! Ne menekülj, hanem szembesülj! Vállald a jót, hogy a nem jó helyreálljon benned! Tehát vállald a természeteset, hogy az, ami nem természetes, meggyógyuljon benned! Erre az okos, tapintatos feleség, nagyon alkalmas segítőtárs tud lenni! Nagyon szeretlek és megáldalak a BÁTORSÁG LELKÉVEL!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.