Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IRGALOMMAL

mihaly.jpg

AKI SZERETETET MOND , AZ ELSŐSORBAN IRGALMAT MOND

A megváltás nem más, mint a csak szeretni tudó Atyaisten végtelen irgalma felétek.

Én, Jézus Krisztus az életemmel és halálommal tanítottalak benneteket arra a látás- és magatartásmódra, amely Velem, mint Úttal azonosítható: a bűntelen életre és az irgalmas, szerető cselekedetekre. Aki ebben Engem követ, az meg van váltva, vagyis haza tudom vezetni az örök életbe, és annak üdvössége lesz. Aki Engem ebben nem követ, az elkárhozik.

Félelmetek, önzésetek mérhetetlensége miatt egy földi élet alatt legtöbben képtelenek vagytok életeteket, lelketeket átadni Nekem úgy, hogy – Bennem megtisztulva – áldásként a világban tanúságot tehessetek arról, hogy az Isten irgalma végtelen. Ezért szűk a kapu és keskeny a mennyországba vezető út. (Máté 7:13). Képtelenek vagytok rá, mert a bennetek élő félelem abból fakad, hogy, mérhetetlen önzéseteket csak mások büntetésével, szabadságában való korlátozásával tudjátok kielégíteni, ezért lelketek mélyén ti is féltek a büntetéstől, és a szabadságotok bárminemű korlátozásától. Ez olyan súlyos kórkép beteg lelketekről, amit szinte képtelenség egy földi élet alatt megjavítani.

Ha körülnézel környezetedben, azt látod, hogy az emberek többségének, akármilyen jó szándékúak, még elképzelése sincs arról, hogy mit kezdjen az életével, főleg a halálával. Hogyan lehetnének ők tanúságot tevőim, ha nem is ismernek Engem, Jézust sem Útként, sem Igazságként, sem Életként? Nem beszélve azokról a lelkekről, akik – földi szemmel nézve – olyan fiatalon távoztak el az élők sorából, hogy lehetőségük sem volt arra, hogy a tudatosság legcsekélyebb formáját is megéljék az önzetlen szeretet irányában. Pedig e többség nem gonosz, csak lelkük betegsége miatt iránytalan! Hát ezért kell a reinkarnáció, mert a Mennyei Atya mérhetetlen szeretete nem ismeri az időt! Az idő az anyagi teremtettség tulajdonsága, a szeretet az nem! A szeretet az Isten tulajdonsága, sőt maga az Isten, aki létben tartja magát az anyagot is.

Az Istent és az Ő irgalmát, melyet elhoztam közétek, az örökkön-örökké él, és örökkön-örökké rendelkezésére áll annak, aki evvel élni akar! Ne büntessétek hát magatokat, mert Én sem büntetlek titeket! Ne mondjátok azt halálotok óráján, mikor majd Elém álltok, hogy: én szerettem volna Uram, de nem volt hol, és nem volt mikor, és nem volt kit. Az egyetlen biztos dolog az egész világmindenségben pontosan az, hogy Én, Jézus MINDIG lehetőséget adok arra, hogy, ha valaki szeretni akar, vagyis az életével Mellettem dönt, akkor annak örök élete legyen Bennem. Én soha nem mondok le senkiről, lemondani csak Rólam lehet. De ezt sem tudjátok megtenni örökké! A szenvedés előbb-utóbb megtanít mindenkit arra a felismerésre, hogy az örök jó birtoklása az elvesztés félelme nélkül csak Bennem, Jézusban található meg! És mindent el fogok követni, hogy ennek mielőbb birtokosai legyetek. Ez akkor is igaz, ha már az anyagvilág ebben a formájában betöltötte szerepét, és megszűnik létezni. Ha az Isten bezár egy ajtót, mert már senki nem akar bemenni rajta, akkor egész biztos, hogy helyette kinyit egy másikat azoknak, akik kint maradtak, hogy ne vesszenek el örökre. Ha egyszer rálátnak arra, hogy úttalanok voltak, és ebből az úttalanságból ki akarnak kerülni, akkor mindig legyen egy nyitott ajtó, amelyen átlépve Én már messziről megláthatom őket. Akkor Én elébük szaladok, gyűrűt húzok az ujjukra, levágjuk a hízott borjút, és örömkönnyekben úszva megünnepeljük azt a csodát, hogy elveszett a gyermekem, de megkerült, meghalt a gyermekem, de örök életre kelt. (Lukács 15:23)

Ezt a szeretetet kínálom fel neked is avval a mindennapi gondviseléssel, amelyet minden szerető szülő vállal a gyermekeiért.

Nagyon szeretlek, és megáldalak a hithűség lelkével!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.